Για 5 έως 8 μεταγραφές θα πάει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι

Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να πειράξουν τον βασικό τους κορμό, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα αποφύγουν έναν σημαντικό αριθμό κινήσεων στο μεταγραφικό παζάρι.

Για 5 έως 8 μεταγραφές θα πάει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι

Πέρσι τέτοια εποχή στον Ολυμπιακό υπήρχε η διάθεση να αλλάξουν τα πάντα, να μη μείνει τίποτα όρθιο. Το σκηνικό, ωστόσο δεν είναι ίδιο φέτος. Στον Πειραιά υπάρχει εντελώς διαφορετική άποψη για το πως θα χτιστεί η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρωταρχικός στόχος είναι να μείνει ο κορμός της ομάδας που κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο μπορεί να μην πήρε τίτλο, αλλά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι και το πρώτο που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τη διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν. Υπέρ της άποψης του Πορτογάλου τεχνικού είναι η πλειοψηφία όσων εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τη στιγμή που υπάρχει ικανοποίηση για το ρόστερ και το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές.

Ακόμα κι έτσι, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν χρειάζονται και λίγες μεταγραφές. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός θα κάνει από πέντε έως οκτώ μεταγραφές. Και για να τα βάλουμε τα πράγματα κάτω οι Πειραιώτες θέλουν σίγουρα δύο στόπερ. Έχουν ανάγκη έναν παίκτη ηγέτη για την άμυνα, ενώ θα χρειαστούν κι άλλον αμυντικό, αφού και ελλείψεις θα έχουν το καλοκαίρι και πώληση θα προκύψει.

Παίκτη χρειάζονται και για τα χαφ και μάλιστα κατά πολλούς και καλό. Ο Νάτχο θα αποτελέσει παρελθόν επομένως πρέπει να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση. Παίκτη θέλει η ομάδα του Πειραιά και για τα άκρα της επίθεσης εκεί που έχει τον Ποντένσε, τον Μασούρα και τον Λάζαρο που αργεί ακόμα να επιστρέψει. Φυσικά θέλει ενίσχυση και στην επίθεση και είναι μία από τις βασικές μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. Αυτή τη στιγμή πηγαίνουμε δηλαδή τις πέντε μεταγραφές που είναι σίγουρο ότι τις έχει ανάγκη η ομάδα του Πειραιά.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο αν όντως φύγει ο Κούτρης που μοιάζει το πιθανότερο, επομένως ο Ολυμπιακός θα πάει για αριστερό μπακ. Σε περίπτωση πώλησης του Ομάρ που επίσης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες θα πρέπει να αποκτηθεί και δεξί μπακ άρα ανεβαίνουμε στις επτά μεταγραφές, ενώ οκτώ μπορεί να γίνουν αν δεν βρεθεί λύση με τον Ζοσέ Σα και η ομάδα του Πειραιά πάει σε απόκτηση καλού τερματοφύλακα. Ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός και χωρίς να… ανοιχτεί μπορεί να πάει σε οκτώ καλές μεταγραφές συν οτιδήποτε άλλο προκύψει και σίγουρα ο αριθμός θα είναι διψήφιος.