Ολυμπιακός: Και ο Μπουχαλάκης στα «ραντάρ» ξένης ομάδας!

Σε μία χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο, οι ποδοσφαιριστές του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό. Παρακολουθείται και ο Κρητικός χαφ που αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις τη φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός: Και ο Μπουχαλάκης στα «ραντάρ» ξένης ομάδας!

Το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Ολυμπιακό. Ενδέχεται να είναι «καυτό» ακόμα και σε επίπεδο αποχωρήσεων, όχι μόνο σε επίπεδο προσθηκών. Σε μία χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιον τίτλο, παρατηρείται ένα μοναδικό φαινόμενο!

Από τη μία ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα (ίσως πάρει και το νταμπλ) και δεν έχει προκύψει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές του, αν εξαιρεθεί το διαχρονικό ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Πέλκα. Αντιθέτως, επικρατεί ο… κακός χαμός και «παρέλαση» κατασκόπων για τους Σισέ, Φορτούνη, Καμαρά, Κούτρη, Γκιγιέρμε, Ομάρ και Ποντένσε! Μέχρι και για τον Μασούρα που είναι μόλις 4 μήνες στην ομάδα του Πειραιά, έκανε τρεις φορές το ταξίδι στην Ελλάδα άνθρωπος της Νόριτς για να τον δει από κοντά.

Την Μ. Τετάρτη (24/4) προέκυψε μία πληροφορία ότι από ξένη ομάδα (λέγεται ότι είναι από την κεντρική Ευρώπη) παρακολουθείται και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, τον οποίο ελάχιστοι πίστευαν ότι θα κατάφερνε να αποτελέσει μία από τις βασικές μονάδες των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

Επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ χωρίς να έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Τσάμπιονσιπ και κατάφερε να πείσει τον Μαρτίνς να τον υπολογίζει στα αρχικά του πλάνα, αφήνοντας αρχικά εκτός ενδεκάδας τον Γκιγιέρμε και εν συνεχεία τον Καμαρά. Είχε φέτος 2 γκολ και 1 ασίστ σε 30 συμμετοχές, τις περισσότερες από το καλοκαίρι του 2014 όταν πρωτοφόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια ότι υπήρχε ενδιαφέρον από αγγλικές και ιταλικές ομάδες, αλλά η μοναδική ομάδα που είχε κάνει πρόταση ήταν η Χάποελ Μπερ Σέβα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να μετακομίσει προσωρινά στη Νότιγχαμ Φόρεστ πέρσι, μέχρι που κατάφερε να γίνει υπολογίσιμη μονάδα μετά από πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.