Το τραπέζι του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε όλο μαζί το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης. Παρόντες προπονητές και παίκτες, ποιοι απουσίαζαν από το γεύμα.

Το τραπέζι του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Τη Μ. Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το Πάσχα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές του έως τις 30 Απριλίου, δηλαδή έως την Τρίτη.

Η σεζόν για την ομάδα του Πειραιά επί της ουσίας έχει ολοκληρωθεί και στο μεγάλο λιμάνι άλλοι σκέφτονται τις διακοπές τους και άλλοι τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον Ολυμπιακό το μεγάλο τους όπλο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι καλές σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Αυτό επιβεβαιώθηκε και τώρα που η σεζόν έχει φτάσει στο φινάλε της και απομένει ακόμα ένα ματς για να πέσει και επίσημα η αυλαία.

Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα γευμάτισε όλη μαζί. Ήταν ένα τραπέζι για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ήταν κάτι που ήθελαν να γίνει τώρα που πλέον όλα έχουν τελειώσει και δεν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος.

Στο γεύμα που έγινε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης έδωσε το παρών όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κανονικά βρέθηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, το ιατρικό τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι γυμναστές, οι φροντιστές και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο τμήμα εντός Ρέντη.

Στο τραπέζι δεν βρέθηκε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ούτε και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο. Επίσης δεν υπήρχε εκπροσώπηση από τη διοίκηση του συλλόγου. Ήταν κάτι που έγινε μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών.