«Ψάχνεται» με τον Ολυμπιακό η Μίλαν

Τι σημαίνει η συχνή παρουσία ανθρώπων των «ροσονέρι» σε παιχνίδια των Πειραιωτών. Το τελευταίο δίμηνο έχουν έρθει σε ματς από την Κ15 έως την πρώτη ομάδα.

«Ψάχνεται» με τον Ολυμπιακό η Μίλαν

Στη φάση των ομίλων του Europa League ο Ολυμπιακός σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του και έκανε μία ιστορική πρόκριση. Οι Πειραιώτες απέκλεισαν τη Μίλαν, ένα θηρίο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά από εκείνα τα ματς ξεκίνησαν μία εξαιρετική συνεργασία.

Σε επίπεδο διοικητικών στελεχών οι δύο σύλλογοι είχαν συνεργασία και μάλιστα πολύ καλή. Οι «ροσονέρι» μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχουν από τις επιτυχίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πρόκειται για ένα τεράστιο μέγεθος που λειτουργεί τελείως διαφορετικά.

Εκείνο που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως τους τελευταίους μήνες έχει συχνή παρουσία σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού. Άνθρωπος της Μίλαν είχε βρεθεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ενώ πρόσφατα σκάουτερ των «ροσονέρι» έδωσε το παρών και στον Ρέντη και είχε παρακολουθήσει παιχνίδι της Κ15 του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια είχε παρουσία και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τη Ξάνθη.

Τη Μ. Δευτέρα Ιταλός έδωσε το παρών και στο Αγρίνιο για το Final 4 Κ17 της Super League. Η Μίλαν δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ραντεβού σε επίπεδο ακαδημιών που θα είχε την ευκαιρία να τσεκάρει πιτσιρικάδες. Είδε παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, αλλά όλο το θέμα είναι πως ο ιταλικός σύλλογος «ψάχνεται» στην Ελλάδα.

Μπορεί όλο αυτό να γίνεται σε επίπεδο σκάουτινγκ, διότι λειτουργούν με τέτοιο τρόπο οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Από την άλλη, όμως, η συχνή της παρουσία σε παιχνίδια του Ολυμπιακού τόσο σε επίπεδο πρώτης ομάδας όσο και Ακαδημίας σημαίνει πολλά. Υπήρχε η αίσθηση πως η Μίλαν τσεκάρει τον Φορτούνη, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός που έχει ξεχωρίσει.

Στους «ροσονέρι» αρέσει και ο Καμαρά και ο Σισέ και Κούτρης, επομένως δεν έρχεται για… πλάκα στην Ελλάδα και για να δει παιχνίδια του Ολυμπιακού από την Κ15 έως την πρώτη ομάδα. Είναι προφανές πως κάτι «ψήνει» η ομάδα του Μιλάνου…