Ο Καμαρά, η Μονακό και τα 15.000.000 €

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Αφρικανό χαφ, ποια η πρόθεση του Ολυμπιακού και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Καμαρά, η Μονακό και τα 15.000.000 €

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση. Ο Αφρικανός έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ και δεν έχει να κάνει μόνο με το γκολ που σημείωσε. Ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά κάνοντας πολλά χιλιόμετρα και δίνοντας πολλές μάχες σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά σκληρό.

Ο νεαρός χαφ έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού και είναι δεδομένο πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που ασχολούνται με την περίπτωση και ένας από αυτούς είναι η Μονακό.

Στους Μονεγάσκους αρέσει πολύ ο Μαντί Καμαρά και θα τον ήθελαν στην ομάδα τους. Βέβαια έχουν πληροφορηθεί πως ο Ολυμπιακός για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα το κάνει αν πέσει ένα ποσό ύψους 15 εκατ. ευρώ. Θεωρούν πως το νούμερο είναι πολύ υψηλό, αλλά από την άλλη έχουν… τρελαθεί με τον Καμαρά.

Το θέμα είναι και τα δεδομένα που υπάρχουν τόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού όσο και του παίκτη. Οι Πειραιώτες ούτε «καίγονται», ούτε και θέλουν να δώσουν τον παίκτη. Μη ξεχνάμε πως υπάρχει και το Κόπα Άφρικα μπροστά μας στο οποίο ο Μαντί Καμαρά θα δώσει το παρών.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο δεν ασχολείται με τις φήμες. Ξέρει πως το καλύτερο για την καριέρα του είναι να παίξει γι’ ακόμα ένα χρόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι της ίδιας λογικής με τον Παπέ Σισέ. Και εκείνος πέρσι τέτοια εποχή δεν «καιγόταν» να φύγει (όχι ότι τώρα καίγεται) και δεν τον απασχολούσαν τα σενάρια που ακούγονταν.