Θα κάνει επιτέλους... ανάσταση ο Κλωναρίδης;

Το νέο πισωγύρισμα του Βίκτωρα, η αντίστροφη μέτρηση του Μάνταλου και η επιφυλακτικότητα με Τσόσιτς...

Θα κάνει επιτέλους... ανάσταση ο Κλωναρίδης;

Τα χαμόγελα για τη συμμετοχή των Πέτρου Μάνταλου και Ούρος Τσόσιτς στο σημερινό (5/4) εσωτερικό διπλό της ΑΕΚ, επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Όχι βέβαια πως η κάκωση αριστερού προσαγωγού που υπέστη ο Ελληνοβέλγος είναι κάτι το τόσο ανησυχητικό. Απλά, όταν αυτή έρχεται τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βρει ρυθμό και να επανέλθει σε μια αγωνιστική κανονικότητα, τότε αναμφίβολα συνιστά πισωγύρισμα.

Και ο Βίκτωρα είχε ανάγκη να μη του συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μακριά από τον καλό του εαυτό σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, πόσο μάλλον αν μετά τον Πλατανιά θα έχει κριθεί και ο τίτλος, φαντάζουν ως μια ιδανική ευκαιρία για εκείνον να ξανά πάρει χρόνο συμμετοχής και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Θα του επιτρέψει άραγε κάτι τέτοιο πλέον αυτό το νέο του χτύπημα; Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία ολίγων ημερών. Αλλά θα δούμε. Πάντως πισωγύρισμα αποτελεί αναμφίβολα...

Από εκεί και πέρα, τα χαμόγελα στα Σπάτα για τη συμμετοχή των Μάνταλου και Τσόσιτς είναι πολλά! Μετά από πέντε μήνες ο αρχηγός έπαιξε και πάλι σε οικογενειακό φιλικό ενώ έτοιμος δείχνει και ο Σέρβος στόπερ που τον Μάρτιο είχε οδηγηθεί στο χειρουργείο με σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Πλέον όλα καταδεικνύουν πως τον Μάνταλο θα τον δούμε να αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν. Ίσως και από την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (22/4).

Πιθανότατα και ο Τσόσιτς θα παίξει ως το φινάλε της χρονιάς. Απλά επειδή στην περίπτωσή του έχουμε να κάνουμε με σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, όλοι στο κλαμπ είναι πιο επιφυλακτικοί με τις προβλέψεις. Πρόκειται για τραυματισμό που απαιτεί πολλή προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με την αποκατάσταση και την επάνοδο.