Ολυμπιακός: Τα ονόματα και η κρυφή περίπτωση για στόπερ

Σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση ο Πέδρο Μαρτίνς: Καθόλου αδιάφορος ο Πάμπλο Μαρίνες, δύσκολες οι περιπτώσεις Πεδράο και Μολέδο. Οι φήμες για όνομα  που ακόμα δεν έχει διαρρεύσει. 

Ολυμπιακός: Τα ονόματα και η κρυφή περίπτωση για στόπερ

Στον Ολυμπιακό η απόκτηση στόπερ είναι ένα από τα βασικά ζητήματα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ και ο Αλέξης Βιρβίλης, ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση και έχει ξεχωρίσει ήδη κάποιες περιπτώσεις. Μερικές από αυτές είναι πιο δύσκολες, όπως αυτές των Πεδράο και Ροντρίγκο Μολέδο. Ο πρώτος ανήκει στην Γκιμαράες, η οποία δεν συζητάει για ποσό κάτω από τα 4 εκατ., ενώ για τον δεύτερο, που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, η Ιντερνασιονάλ αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι αδιάφορος ο Πάμπλο Μαρτίνες, έχοντας δύο γεμάτες σεζόν στη Ligue 1 με την Στρασμπούρ, ενώ αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ακόμα, ο διεθνής Ισλανδός της Ροστόφ, Ράγκναρ Σίγκουρντσον παραμένει μια καλή περίπτωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμα ένα όνομα σε μορφή φημολογίας το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής διαρρεύσει. Πρόκειται για σέντερ μπακ που έχει αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Διαβάστε περισσότερα στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση