Ολυμπιακός: Καμία αλλαγή στο πλάνο με Νάτχο

Η συμμετοχή του Ισραηλινού για λίγα λεπτά στο παιχνίδι της Λαμίας δεν αλλάζει τα δεδομένα για το μέλλον του που θα είναι μακριά από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Καμία αλλαγή στο πλάνο με Νάτχο

Η κατάσταση με τον Μπίμπρας Νάτχο δεν έχει αλλάξει. Τι κι αν αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά στην Λαμία και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρει και μία ασίστ στον Χασάν;

Το μέλλον του Ισραηλινού χαφ θα είναι μακριά από τον Ολυμπιακό, εκτός πια κι αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Όλες οι πληροφορίες από την πατρίδα του συγκλίνουν στο ότι ο Νάτχο δεν επιθυμεί να κάτσει άλλη μία χρονιά στο λιμάνι χωρίς να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για αυτό το λόγο έχουν αρχίσει τις τελευταίες μέρες να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί επιστροφής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τα δεδομένα λοιπόν για τον Ισραηλινό είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρα. Από τη μία έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να είναι «ρεζέρβα» στον Ολυμπιακό και από την άλλη ο ίδιος είχε τονίσει προ ημερών σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι αλλιώς περίμενε τα πράγματα όταν ντυνόταν στα «ερυθρόλευκα» και αλλιώς τα βρήκε!

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός την επόμενη χρονιά θα πορευτεί χωρίς τον Νάτχο και για αυτό το λόγο άλλωστε εδώ και καιρό φημολογείται ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για έναν χαφ που πάνω – κάτω θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον αρχηγό της Εθνικής Ισραήλ. Έναν χαφ με επιθετικές αρετές, αλλά με καλύτερα ανασταλτικά στοιχεία…