Ο Νικοπολίδης, ο Ρομπέρτο και ο... Μπάγιτς!

Με το πέναλτι που απέκρουσε στην Τούμπα ο πορτιέρε του Λεβαδειακού μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ τερματοφυλάκων της Super League.

Ο Νικοπολίδης, ο Ρομπέρτο και ο... Μπάγιτς!

Ο Λεβαδειακός γνώρισε μεν τη συντριβή την Κυριακή (21/4) στο γήπεδο της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς είχε μία από τις λιγοστές καλές στιγμές των Βοιωτών στο παιχνίδι.

Στο 30ό λεπτό οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν δεύτερο πέναλτι στο ματς (ύστερα από αυτό του Μπίσεσβαρ στο 8'), όμως ο γκολκίπερ της ομάδας της Λιβαδειάς αντέδρασε σωστά και είπε «όχι» στην εκτέλεση του Πέλκα.

Με αυτή την απόκρουση o Μπάγιτς έφτασε τις τρεις στην τρέχουσα σεζόν στη Super League μπαίνοντας σε ένα κλειστό κλαμπ τερματοφυλάκων, στο οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων και οι πρώην κίπερ του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης και Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο!

Ειδικότερα, οι τρεις αποκρούσεις πέναλτι στην ίδια σεζόν αποτελεί ρεκόρ που έχουν πετύχει μόλις άλλοι έξι τερματοφύλακες στο παρελθόν, οι οποίοι είναι οι Κώστας Χαλκιάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ, Νίκος Παπαδόπουλος, Γκιόργκο Λόρια και Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο.