Γιατί ο τιμωρημένος Γκιγιέρμε θα είναι παρών στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Το μπέρδεμα που προέκυψε με τον Βραζιλιάνο χαφ στο παιχνίδι με τη Λαμία και το οποίο ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γιατί ο τιμωρημένος Γκιγιέρμε θα είναι παρών στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Γκιγιέρμε έφτασε τις εφτά στο πρωτάθλημα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής συμπληρώνει επτά κάρτες αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να απουσιάσει από δύο ματς τα οποία θα επιλέξει ο προπονητής.

Γι’ αυτό το λόγο υπήρξε ένα μπέρδεμα με τον 28χρονο χαφ. Αρκετοί πίστευαν πως ο Γκιγιέρμε θα εκτίσει τη μία αγωνιστική στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στη Λάρισα και θα… κουβαλάει την άλλη στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα αρκετοί περίμεναν πως θα επιδιώξει να αποβληθεί με τη Λαμία για να χάσει μόνο το ματς με την ΑΕΛ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στον πάγκο του Ολυμπιακού ουδέποτε τέθηκε αυτό το θέμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι υπόλοιποι άνθρωποι των Πειραιωτών γνώριζαν πως δεν υπάρχει πλέον τέτοιος κίνδυνος. Συγκεκριμένα αυτός ο κανονισμός άλλαξε πριν δύο χρόνια και η τιμωρία δεν μεταφέρεται στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, λοιπόν, όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» θα χάσει μόνο το ματς με την ΑΕΛ χωρίς να υπάρχει θέμα για το νέο πρωτάθλημα.