Μαρτίνς: «Οι νέοι δεν βοηθήθηκαν από την απόδοση της ομάδας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να σχολιάσει τώρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ...

Μαρτίνς: «Οι νέοι δεν βοηθήθηκαν από την απόδοση της ομάδας»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη 3-1 του Ολυμπιακού επί της Λαμίας ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του...

Είπε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός

«Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της σεζόν είναι ότι η ομάδα είναι πιο ήρεμη γιατί βλέπει να πραγματοποιούνται προσπάθειες, που κάνει από το ξεκίνημα της χρονιάς. Έχει την ίδια όρεξη, τον ίδιο στόχο, αλλά βλέπουμε να γίνονται πράξη οι προσπάθειες, που κάνουμε και οι στόχοι μας. Ειλικρινά δεν ήταν πολύ καλό ματς από την πλευρά μας. Η ομάδα μας ήταν σοβαρή, άξιζε τη νίκη έστω και χωρίς υψηλή απόδοση. Δεν έχει αλλάξει κάτι από την αρχή, πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη αυτό που προσπαθούμε από την αρχή».

Για το αν το πρωτάθλημα το έχασε ο Ολυμπιακός ή το πήρε ο ΠΑΟΚ:
«Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μετά το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε το ματς. Μετά το πρωτάθλημα μπορούμε να κάνουμε μία γενική συζήτηση».

Για τις ευκαιρίες σε Λοντίγκιν, Σολδάνο, Ανδρούτσο κι αν είναι ικανοποιημένος:
«Δεν είναι το καλύτερο για τους παίκτες όταν η ομάδα δεν αποδίδει τόσο καλά και δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόδοση τους. Είναι επαγγελματίες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν, αλλά δεν βοηθήθηκαν κι από την ομάδα».