OΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Χ»αμογέλασε τελευταίος

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε πολύτιμο βαθμό (1-1) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

OΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Χ»αμογέλασε τελευταίος

Ο… μετρ της ισοπαλίας Αστέρας (πέντε Χ στα έξι πιο πρόσφατα ματς) πήρε ακόμα μία στο Γεντί Κουλε κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και κρατά την τύχη στα χέρια του για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Αρκάδες αξιοποίησαν το άγχος των Κρητικών πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν απάντηση στο 59’ με κεφαλιά του Τσιλιανίδη, στο πέναλτι-γκολ με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ ο Βαζ (59’). Πλέον ο Αστέρας υποδέχεται στο φινάλε τον βαθμολογικά αδιάφορο Πανιώνιο και με νίκη σώζεται σε κάθε περίπτωση.

Αλλιώς του αρκεί να τερματίσει ακόμα και σε ισοβαθμία με τον ΟΦΗ αφού υπερέχει των Κρητικών. Αυτοί πάλι χρειάζονται νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και μη νίκη των Αρκάδων για να σωθούν απευθείας. Για να διασφαλίσουν τουλάχιστον το μπαράζ παραμονής θέλουν νίκη, αλλιώς να μην κερδίσει ο ΠΑΣ τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες.

Η ενδεχόμενη ισοβαθμία ΟΦΗ και ΠΑΣ (διπλή ή και με τη συμμετοχή του Αστέρα στους 30 βαθμούς) σώζει τον Αστέρα και οδηγεί σε μπαράζ τους Κρητικούς με την ομάδα των Ιωαννίνων, για μια θέση στο… μπαράζ με τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Σκόρερ: 17΄ πεν Βαζ- 59΄ Τσιλιανίδης

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Kάρτες: Γιακουμάκης, Σάσι, Μεγιάδο - Βλάχος, Τασουλής, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Αραβίδης, Μπελόκ

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης (51΄ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Βαζ, Σάσι, Σόουζα (70΄ Ναμπί), Γιακουμάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Μαρτίνεζ, Βλάχος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τασουλής (75΄ Αραβίδης), Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (90΄+ Δουβίκας), Φερνάντεζ (82΄ Ρόλε)

Κάρτες:

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης (51’ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα (70’ Ναμπί), Γιακουμάκης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Μαρτίνες, Βλάχος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τασουλής (74’ Αραβίδης), Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπέλοκ, Τσιλιανίδης (90+2’ Δουβίκας), Φερνάντες (82’ Ρόλε).