Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον έβαλε σε μπελάδες

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τον άφησε να παλεύει με τα θηρία για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Super League 2.

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον έβαλε σε μπελάδες

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό για τους γηπεδούχους, χάρη σε έναν κεραυνό τού Γιάννη Μασούρα, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νεόφυτο Μιχαήλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ισορρόπησε το παιχνίδι και έψαξε την ισοφάριση, στην οποία έφτασε τελικά στο 54ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρίζμαν.

Το γκολ, το οποίο έκρινε το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων, σημείωσε στο 65ο λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση των κυανέρυθρων, ο Μπουμάλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Αυστριακός με το σώμα, απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Μάλιστα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρίζμαν σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Κάργας ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Πανιώνιος αποχαιρέτησε με νίκη το κοινό του και ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε τα κομπιουτεράκια για τα σενάρια αποφυγής υποβιβασμού.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 7' Μασούρας, 65' Σπιριντόνοβιτς / 55' Κρίζμαν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΚΑΡΤΕΣ: 89' Σταυρόπουλος / 57' Τζημόπουλος, 69' Αθανασιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μανιάτης (59' Τσιλούλης), Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Παπαγεωργίου (60' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Πάντελιτς (52' Νικολιάς), Παμλίδης (46' Αθανασιάδης), Κριζμάν, Μάνος (70' Λέο).