«Μπάσιμο» Τούρκων για Χασάν

Νέα σενάρια στην Πορτογαλία που θέλουν τον Αιγύπτιο φορ να έχει μπει στο στόχαστρο τουρκικής ομάδας, η οποία περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με τον Ολυμπιακό.

«Μπάσιμο» Τούρκων για Χασάν

Εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει στην Ιβηρική ότι ο Αχμέντ Χασάν δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που η Μπράγκα επιμένει να γίνει χρήση της οψιόν αγοράς των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «αρσεναλίστας» δεν κάνουν πίσω. Δεν θέλουν να ακούν ούτε για νέο δανεισμό του παίκτη, ούτε για πώληση με λιγότερα χρήματα.

Ακόμα βέβαια και στα 3 εκατομμύρια να πέσουν, πάλι φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπει ο Ολυμπιακός να συζητήσει με τέτοια ποσά. Τα νεότερα που έρχονται από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η στάση της Μπράγκα είναι τόσο σκληρή και τόσο αδιαπραγμάτευτη επειδή έχει χτυπήσει την πόρτα της ομάδα από την Τουρκία.

Για την ακρίβεια, έχει ενημερωθεί από ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν κάνει χρήση της οψιόν, τότε εκείνη είναι ικανή να προσφέρει τα χρήματα που θέλει η Μπράγκα. Αυτό διαδίδεται στην Πορτογαλία.

Αν έχουν βάση τα όσα ακούγονται λοιπόν τις τελευταίες ώρες, τότε δικαιολογείται σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί η Μπράγκα έχει στυλώσει τα πόδια και ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πωληθεί στον Ολυμπιακό με λιγότερα από αυτά που αναφέρει η προβλεπόμενη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού.

Εκτός πια κι αν η Μπράγκα τα διαδίδει όλα αυτά, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα πιέσει τους «ερυθρόλευκους» να κινηθεί για να αποκτήσει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή.

Για την ώρα οι πιθανότητες παραμονής του Χασάν στον Ολυμπιακό είναι συντριπτικά εναντίον του!