Ολυμπιακός: Τζόγος για τον Μαντί Καμαρά

Το σχέδιο του Ολυμπιακού για τον Αφρικανό χαφ και οι μεγάλες προτάσεις που αναμένεται να φτάσουν στο λιμάνι για τον ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Τζόγος για τον Μαντί Καμαρά

Όσο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, άλλο και ίσως μεγαλύτερο μπορεί να είναι το ενδιαφέρον για το ρόστερ που ήδη υπάρχει. Ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να μη χαλάσει η χημεία που έχει δημιουργηθεί.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα είναι και πολύ εύκολο, αφού αναμένονται μεγάλες προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού. Σε άλλες, όμως ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι αποφασισμένος να πει «όχι» σε ό,τι ποσό κι αν έρθει.

Ο Μαντί Καμαρά ανήκει στην κατηγορία των παικτών που οι Πειραιώτες δεν θέλουν να χάσουν και θα κάνουν τα πάντα για να μείνει. Για τον Αφρικανό χαφ ο Ολυμπιακός φέρεται να είπε «όχι» σε πρόταση της Ουντινέζε. Αυτό μάλλον είναι μόνο η αρχή, αφού στο λιμάνι αναμένεται να φτάσουν και πιο μεγάλες προτάσεις για τον 22χρονο χαφ.

Στο λιμάνι έχουν τους λόγους τους που αυτό το καλοκαίρι σκοπεύουν να πετάξουν στα σκουπίδια τις προτάσεις για τον Μαντί Καμαρά. Πρώτα απ’ όλα για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας απαραίτητος ποδοσφαιριστής. Τον θεωρεί πολύ σημαντικό για την ομάδα και με τις εμπειρίες που έχει την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερος.

Θεωρούν στον Ολυμπιακό πως ο Μαντί Καμαρά έχει ακόμα πολλά περιθώρια εξέλιξης. Ο παίκτης δεν έχει πιάσει το ταβάνι του και η μετοχή του μπορεί να ανέβει κι άλλο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δεν σκοπεύουν να μπουν στη διαδικασία να παραχωρήσουν έναν παίκτη που πιστεύουν ότι έχει ακόμα να δώσει παίζοντας και την επόμενη σεζόν.

Επίσης μη ξεχνάμε πως έχει μπροστά του το Κόπα Άφρικα στο οποίο θα έχει ρόλο με την Εθνική Γουινέας. Φαίνεται πως θα παιχτεί ένας χοντρός τζόγος γύρω από τον Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό, ωστόσο να έχει το δικό του πλάνο και σχέδιο για τον ποδοσφαιριστή του.