Για πάντα στο Περιστέρι ο Ούμπιδες

Ο αρχηγός του Ατρομήτου ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του.

Για πάντα στο Περιστέρι ο Ούμπιδες

Ο Χαβιέ Ούμπιδες θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο να φοράει τα «κυανόλευκα» αφού το μεσημέρι του Σαββάτου 20/4 βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η εξέλιξη αυτή βρήκε άπαντες ευχαριστημένους. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε όσο καμία άλλη στη χώρα μας, ενώ ο Ατρόμητος ήθελε να διατηρήσει στις τάξεις του έναν αθλητή που εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και υπέροχος άνθρωπος.

Άλλωστε στην ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανέφερε ότι πρόκειται για τον ηγέτη των αποδυτηρίων, κάτι που δεν αποτελεί μυστικό για όσους εμπλέκονται με τα κοινά του συλλόγου.

Ο αρχηγός του Ατρομήτου, στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου, είπε:

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και ιδιαίτερη τιμή να συνεχίσω να φοράω το Αστέρι και αυτή τη φανέλα για μια ακόμα χρονιά. Είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν τη δύσκολη χρονιά που πέρασα, με πολλές δύσκολες προσωπικές στιγμές και πολλές φορές ένιωσα ότι αυτή ήταν η τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Είχα μια πραγματική μάχη με τον εαυτό μου. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν ο χειρότερος εχθρός μου. Με τη βοήθεια του Θεού μπόρεσα να σηκωθώ και συνέχισα να δίνω ότι έχω για την ομάδα μας.

Για όλα τα παραπάνω θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σπανό για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του όπως επίσης και τον τεχνικό μας διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν από τους λίγους που ήξερε το πρόβλημα μου, με βοήθησε, με στήριξε και ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει σε μένα. Σεβασμό και εμπιστοσύνη μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι και τον ευχαριστώ γιατί είναι μια πραγματικά εξέχουσα παρουσία τόσο για μένα όσο και για τον Ατρόμητο. Σε σας φίλαθλοι της ομάδας μας, σας αγκαλιάζω με την καρδιά μου και σας ευχαριστώ για όσα δίνετε στην ομάδα αιώνια!

Τέλος να είσαστε σίγουροι ότι θα δουλέψω με την ίδια δέσμευση, όρεξη και ευθύνη για να βοηθήσω την αγαπημένη μας ομάδα να πάει ακόμα πιο ψηλά!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας