Ο Μπενζιά, ο Ολυμπιακός, οι αντίπαλοι του και τι γράφουν Τούρκοι και Γάλλοι

Ποιους πρέπει να... νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» για να τον αποκτήσουν

Ο Μπενζιά, ο Ολυμπιακός, οι αντίπαλοι του και τι γράφουν Τούρκοι και Γάλλοι

Είναι ένα από τα ονόματα που «παίζει» πολύ τον τελευταίο καιρό στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για το όνομα του μεοεπιθετικού Γιασίν Μπενζιά, του μέσου της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος ανήκει στη Λιλ.

Τα δημοσιεύματα για τον Αλεγρινό είναι συνεχής και κάποια από αυτά ασχολούνται και σήμερα με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων.

Τόσο τα Τουρκικά, όσο και τα Γαλλικά ΜΜΕ έχουν συνεχής αναφορές και αυτό, στο οποίο συμφωνούν είναι ότι ο Μπενζιά θα αποχωρήσει από τη Φενέρ. Λογικό καθώς εδώ και 2,5 μήνες κάνει προπονήσεις μόνος του με απόφαση του τεχνικού τιμ και της διοίκησης

Κυρίως οι Τούρκοι αλλά και οι Γάλλοι θεωρούν πολύ ζεστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Γράφουν για πολύ προχωρημένες επαφές με τον ελληνικό σύλλογο και μάλιστα θεωρούν ότι η υπόθεση είναι διπλή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα και με τον άλλο ποδοσφαιριστή που αποχωρεί από τη Φενέρ, τον Ισλάμ Σλιμανί.

Οι Γάλοι, υποστηρίζουν ότι ο 24χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός που παίζει δανεικός από την Λιλ στη Φενέρμπαχτσε, απασχολεί πολλές ομάδες τις οποίες θα πρέπει να... νικήσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να τον αποκτήσει. Αρχικά, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει στη Λιλ στην οποία ανήκει και με την οποία έχει μέχρι το 2021.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Foot Mercato, όλα είναι δυνατά για μέλλον του αλγερινού διεθνούς. Πέρα από τον Ολυμπιακό απασχολεί, ομάδες από τη Ρωσία, έναν Ισπανικό και έναν Αγγλικό σύλλογο. Ενδιαφέρον υπάρχει όμως και από τη Γαλλία και συγκεκριμένα δύο ομάδες.

Μπορεί ο Μπενζιά να είναι παροπλισμένος τον τελευταίο καιρό -άγνωστο γιατί- όμως προσελκύει ήδη αρκετές ομάδες.