Ολυμπιακός: Απίθανο πλέον του Χασάν

Νεότερες πληροφορίες από την Πορτογαλία αργά το βράδυ της Πέμπτης ουσιαστικά ήταν σαν να τελείωναν τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για παραμονή του Χασάν στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Απίθανο πλέον του Χασάν

Η Μπράγκα επιμένει στην οψιόν των 4 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. για κάποιους άλλους είναι στα 4,5 εκατομμύρια), οι πιέσεις που έχει ασκήσει ο Χασάν προς την πλευρά των «αρσεναλίστας» δεν έχουν πιάσει τόπο, ενώ οι Πορτογάλοι δεν θέλουν να τον δώσουν δανεικό και μάλιστα σκοπεύουν να περιμένουν μήπως πάει στο Κόπα Άφρικα και ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του.

Αυτές είναι οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία και θέλουν ουσιαστικά τον Αιγύπτιο φορ μακριά από τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Η δε Μπράγκα φέρεται να ποντάρει αρκετά στην πιθανότητα να συμμετάσχει ο Χασάν στο Κόπα Άφρικα. Εκεί ελπίζει ότι θα ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του.

Συν τοις άλλοις, εκτιμάει ότι το γεγονός πώς παρουσιάστηκαν ενδιαφερόμενοι τον χειμώνα για τον 26χρονο επιθετικό, πάει να πει ότι θα «σκάσουν» προτάσεις και το καλοκαίρι στα γραφεία της.

Με λίγα λόγια, στην Μπράγκα που δεν κάνουν με τίποτα πίσω αναφορικά με την οψιόν, εκτιμούν ότι και δεν θα μείνει ο παίκτης στον Ολυμπιακό, αλλά και ότι θα πωληθεί σε άλλη ομάδα με τα λεφτά που επιθυμούν οι «αρσεναλίστας»!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας