Ήττα των Νέων του Ολυμπιακού και -25 από τον ΠΑΟΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν 2-1 από τη Λαμία για το πρωτάθλημα Νέων της Super League.

Ήττα των Νέων του Ολυμπιακού και -25 από τον ΠΑΟΚ

Νέα ήττα γνώρισε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχασαν με 2-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία και είδαν τη διαφορά τους από την κορυφή της βαθμολογίας και τον ΠΑΟΚ να ανοίγει στους 25 βαθμούς.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες προηγήθηκε μόλις στο 5’ όταν ο Σόμογλου έκανε τη σέντρα και ο Μαρίνος με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1. Παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν σχετικά γρήγορα να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 19’ ο Κασάπα γύρισε τη μπάλα στον Λαμπρόπουλο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Κασάπας στο 42’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δοκάρι του Στουρνάρα και στη συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού. Στην επανάληψη η Λαμία ήταν αυτή που πίεσε τους Πειραιώτες και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Το πέτυχε τελικά στο 83’ όταν Κωστίκας έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα και ο Λαμπρόπουλος με ψύχραιμη… εκτέλεση έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Λαμία και το χειρότερο είναι ότι είδε τη διαφορά από την κορυφή να ξεφεύγει. Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες έχει μείνει 25 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ Λαμία: Σόμογλου, Κουδουνας, Ψωρογιαννης, Μητρόπουλος Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα, Καρβέλης, Κασάπας, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου

Ολυμπιακός: Στουρναρας, Ντουμάνης, Μποσκουιδης, Πεϊος, Γαλουπης, Νεοφυτιδης, Γλυνος, Ξενιτιδης, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλλάρι.