Επιβεβαιώνουν για Ρομπέρτο και Ολυμπιακό στην Καταλονία

Δεν έχει αλλάξει όμως το πλάνο του Ολυμπιακού που επιδιώκει να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις για την παραμονή του Ζοσέ Σα.

 

Επιβεβαιώνουν για Ρομπέρτο και Ολυμπιακό στην Καταλονία

Τα δεδομένα για τον «άσο» είναι τα εξής: Από τη μία υπάρχει ο Ρομπέρτο που «καραδοκεί», που έχει κάνει το άνοιγμά του προς τον Ολυμπιακό και περιμένει στο ακουστικό του.

Από την άλλη έχει εξελιχθεί σε… σαπουνόπερα η υπόθεση με τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ φέρεται να αξιώνει τα διπλά λεφτά που έπαιρνε φέτος, κάπου στα 800 χιλιάρικα, κάτι το οποίο – για την ώρα – δεν βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Στην Καταλονία επιβεβαίωναν χθες ότι ο Ρομπέρτο όντως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Ωστόσο, όσο παραμένει ανοικτό το θέμα με τον Σα, τότε δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον 33χρονο Ισπανό γκολκίπερ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ρομπέρτο αυτό που ήταν να κάνει το έκανε. Έστειλε τα μηνύματά του. Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει, σε περίπτωση που «στραβώσει» κάτι με τον Σα.

Προέχει λοιπόν να τελειώσει η υπόθεση με τον Πορτογάλο γκολκίπερ, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος παρεμπιπτόντως θα παίξει βασικός την Κυριακή με την Λαμία και… βλέπουμε.

Στο λιμάνι ελπίζουν ότι με τον Σα θα βρεθεί στο τέλος η λύση και ο Πορτογάλος θα παραμείνει στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή.