Ώρα για τις «ρεζέρβες» στον Ολυμπιακό

Οι Λοντίγκιν, Αβραάμ, Σολδάνο και Ανδρούτσος θα είναι μεταξύ άλλων τα πρόσωπα που σκοπεύει να επιλέξει ο Μαρτίνς στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές με Λαμία και ΑΕΛ.

Ώρα για τις «ρεζέρβες» στον Ολυμπιακό

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην το κατέκτησε και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στην Λάρισα, ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τα αρχικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μέχρι πρότινος πήγαινε με την… πεπατημένη στις επιλογές του για το αρχικό σχήμα.

Ποια είναι τα πλάνα του ενόψει των δύο ματς με Λαμία και ΑΕΛ που θα κλείσουν τον κύκλο του Ολυμπιακού στην φετινή Σούπερ Λίγκα; Να δώσει χρόνο συμμετοχής, ακόμη και από την αρχή, στις «ρεζέρβες» της ομάδας.

Ο Ελαμπντελαουί δεν θα ανηφορίσει στην Λαμία, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Τοροσίδης ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και κατά συνέπεια ο Θανάσης Ανδρούτσος ετοιμάζεται να περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Επίσης, ο Ζοσέ Σα είναι πολύ πιθανό να μην τον ξαναδούμε φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ο Μαρτίνς θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Γιούρι Λοντίγκιν να πάρει δύο ματς στα πόδια του.

Τέλος, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φράνκο Σολδάνο και Ζιλ Ντίας (οι δύο τελευταίοι ξεκίνησαν και με την Ξάνθη) θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Λαμία και αναμένεται το ίδιο να συμβεί και την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΛ.

Δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να δώσει χρόνο ακόμη και σε παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία. Με ορισμένα εξ αυτών μάλιστα, όπως για παράδειγμα τον εξτρέμ Γιώργο Μαρίνο, έχει σκοπό να δουλέψει μαζί τους και στην καλοκαιρινή προετοιμασία, έτσι ώστε σιγά-σιγά να μπουν στην ομάδα τη νέα σεζόν και ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από την ομάδα Νέων.