Ψηλά στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Σλιμανί

Τα «λιοντάρια» της Λισσαβώνας θέλουν να ξαναπάρουν πίσω τον Αλγερινό φορ της Λέστερ που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά το όνομά του το έφτιαξε στο Ζοσέ Αλβαλάδε.

Ψηλά στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Σλιμανί

Ο Ισλάμ Σλιμανί που βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και 20 μέρες για τον Ολυμπιακό, έπειτα από μανατζερική πρόταση που έφτασε στα γραφεία των Πειραιωτών, είναι μία περίπτωση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως «αλμυρή».

Όταν για παράδειγμα η Λέστερ έχει βάλει πωλητήριο 10 εκ. ευρώ και το συμβόλαιο του 30χρονου Αλγερινού φορ είναι πάνω από 3 εκ. ευρώ (σ.σ. η Φενέρμπαχτσε στην οποία έπαιξε φέτος δανεικός, του κάλυψε όλο το συμβόλαιο), είναι λογικό να χαμηλώνει λίγο τους τόνους για το κατά πόσο είναι εφικτό να έρθει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα.

Σε όλα αυτά, προσθέστε και το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Φούλαμ και εσχάτως από την Σπόρτινγκ. Τα «λιοντάρια» της Λισσαβώνας ήταν η ομάδα στην οποία αναδείχθηκε ο Σλιμανί και χάρη στα 31 γκολ σε 46 ματς της σεζόν 2015-16, η Λέστερ έβγαλε 30 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.

Από τότε τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και πλέον μετά από τρία χρόνια παρουσία στην Λέστερ, με μοναδικό διάλειμμα το φετινό στη Φενέρμπαχτσε, ο Σλιμανί ψάχνεται να πάει κάπου που θα παίζει και που θα βρει ξανά τον εαυτό του.

Αν ισχύουν λοιπόν τα όσα μεταδίδουν στην Πορτογαλία, ότι η Σπόρτινγκ τον έχει ψηλά στη λίστα της για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, τότε είναι λογικό να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η συγκεκριμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δηλαδή μόνο το οικονομικό σκέλος, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι σε καλύτερα πρωταθλήματα, που ενδεχομένως μπορούν να του καλύψουν τις απαιτήσεις του.