Τα υψηλά εμπόδια για Σλιμανί και Ολυμπιακό

Ο Αλγερινός επιθετικός αρέσει στους Πειραιώτες, όμως οι δυσκολίες για την περίπτωση του είναι πολύ μεγάλες.

Τα υψηλά εμπόδια για Σλιμανί και Ολυμπιακό

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για να ενισχύσει την επίθεση του. Θέλει έναν φορ που θα έχει το εύκολο γκολ, που θα κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν «παίξει» είναι και αυτό του Ισλάμ Σλιμανί.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Λέστερ στη Φενερμπαχτσέ και θεωρείται μία πολύ καλή περίπτωση. Τα εμπόδια, όμως, για μία τέτοια μεταγραφή είναι πολλά. Στις μεταγραφές, βέβαια έχουμε δει πως τα πάντα γίνονται και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, όμως, υπάρχουν θέματα που δεν είναι και πολύ απλό να ξεπεραστούν.

Ο Αλγερινός ανήκει στη Λέστερ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021. Οι «αλεπούδες» δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, θέλουν όμως να τον πουλήσουν. Είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν στο 1/3 απ’ ότι τον αγόρασαν.

Στη Λέστερ είχε κοστίσει 30 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του από τη Σπόρτινγκ, όμως, τον παραχωρεί με ένα ποσό λίγο πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Το νούμερο είναι πολύ μεγάλο για οποιοδήποτε ελληνικό σύλλογο και η Λέστερ δεν μπαίνει στη διαδικασία συζήτησης για νέο δανεισμό.

Από τη στιγμή που δεν της κάνει ο παίκτης θέλει να τον δώσει αυτό το καλοκαίρι, αλλά με ένα ποσό πιο πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Επίσης σε όλα αυτά προσθέστε και το συμβόλαιο του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Σλιμανί έχει ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από 3 εκατ. ευρώ, επίσης ένα υψηλό νούμερο και πολύ δύσκολο να το αγγίξει ελληνικός σύλλογος.