«Ντρίμπλα» Λυσάνδρου στις προγραμματικές δηλώσεις του

Ο Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε για πρώτη φορά ως πρόεδρος της Super League. Oι προγραμματικές δηλώσεις του.

«Ντρίμπλα» Λυσάνδρου στις προγραμματικές δηλώσεις του

Ο Μηνάς Λυσάνδρου μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Super League αναφέρθηκε στους στόχους του, τον Μάκη Γκαγκάτση και την ψήφο στήριξης από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Για την εκλογή του και τα σχέδιά του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη που με ψήφισαν ακόμη και αυτούς που δεν με ψήφισαν, έχουμε πάρει μια απόφαση να είμαστε όλοι μαζί συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα, παρά μόνο να μεταφέρω το νέο κλίμα που είναι κλίμα συσπείρωσης και συντονισμού.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε τον ίδιο στόχο, πρέπει ακόμη και εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε αυτή την επιθυμία της λίγκας και όλοι μαζί να μπορέσουμε να τελειώσουμε ομαλά και να μπορέσουμε να οργανώσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα ή το καλύτερο δυνατό πρωτάθλημα που μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε»

Για τον Γκαγκάτση: «Έναν άνθρωπο για τον οποίο ήθελα να αναφερθώ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης που είναι προσωπικός μου φίλος. Είναι ένα ικανότατο στέλεχος και είμαι βέβαιος ότι θα έλεγε τα ίδια πράγματα, είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξει και ότι θα έκανε μια εξαιρετική δουλειά αν είχε εκλεγεί στη θέση μου. Η απάντηση αυτή δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας».

Για την ψήφο των τριών μεγάλων ομάδων: «Εξαιρετική ερώτηση, την περίμενα με άλλο περιεχόμενο. Είπα να βοηθήσετε κι εσείς, δεν βλέπω να βοηθάτε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας