Ο Αντώνης Πίκουλας στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Μία νέα προσθήκη σε διοικητικό πόστο στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών έγινε εδώ και λίγη ώρα.

Ο Αντώνης Πίκουλας στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Η σεζόν ολοκληρώνεται και οι αλλαγές σε επίπεδο Ακαδημίας συνεχίζονται για τους Πειραιώτες. Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση του Ολυμπιακού άλλαξε αρκετά πρόσωπα στον Ρέντη και τις τύχες της ανέλαβε ο Ρικάρντο Πέρες.

Εδώ και λίγη ώρα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» προχώρησε σε μία νέα προσθήκη στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Πίκουλας παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα το πρωί στους προπονητές της Ακαδημίας και τα στελέχη του Ρέντη.

Ο εκδότης της εφημερίδας "ΑΞΙΑ" και της αθλητικής εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" είναι η νέα προσθήκη που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Ο Αντώνης Πικούλας παρουσιάστηκε ως συνδετικός κρίκος της Ακαδημίας με τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ έτσι ώστε να λαμβάνονται πιο γρήγορα κάποιες αποφάσεις.

Η παρουσίαση του έγινε στον Ρέντη και ο ίδιος μίλησε στους προπονητές του Ολυμπιακού και ζήτησε δουλειά, ενώ μετέφερε και το μήνυμα της διοίκησης που θέλει επιτυχίες και παίκτες στην πρώτη ομάδα. Ήδη πήρε το γραφείο του στον Ρέντη και ξεκινάει επαφές για τα τμήματα υποδομής.