Καμαρά: «Eίναι σαν τίτλος...» (vid)

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε στο Olympiakos TV μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη, σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου.

Καμαρά: «Eίναι σαν τίτλος...» (vid)

Μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο μέσος των ερυθρολεύκων, Μαντί Καμαρά μίλησε στην κάμερα του Olympiakos TV σχετικά με την εικόνα της ομάδας, για το δοκάρι που είχε στο παιχνίδι, την παρουσία του κόσμου και την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά.

Για την πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού: «Είναι η όρεξη που έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πάρα πολύ έμπειροι, που όμως όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν πάντα, έχουν πάντα την όρεξη και την επιθυμία να δείξουν τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το δοκάρι στο ματς με την Ξάνθη : «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν, όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και να βάζει 4 γκολ, αυτό είναι το ζητούμενο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Η παρουσία του κόσμου εδώ είναι για εμάς είναι μία νίκη. Είναι κάτι σαν τίτλος το γεγονός ότι πάντα μας στηρίζουν, είναι πάντα στο πλευρό μας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε ένα τίτλο».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Γενικότερα ευχαριστημένος».

Δείτε τη συνέντευξη του Καμαρά: