Μπογιατά: Η φήμη ότι ήρθε στην Αθήνα, ο τραυματισμός και η Χέρτα

Όλη η αλήθεια για τον 28χρονο Βέλγο αμυντικό της Σέλτικ και το δείπνο με παίκτη των «ερυθρόλευκων»

Μπογιατά: Η φήμη ότι ήρθε στην Αθήνα, ο τραυματισμός και η Χέρτα

Ο Ντεντρίκ Μπογιατά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα έντονη είναι η φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Βέλγος αμυντικός βρέθηκε στην Αθήνα.

Οι ίδιες φήμες τον ήθελαν να έχει συνάντηση με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και να δειπνούν σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Ελαμπντελαουί και Μπογιατά υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το συγκεκριμένο σενάριο προέκυψε από την ακόλουθη ανάρτηση του Μπογιατά στο Instagram:

Το συγκεκριμένο ταξίδι -αν έγινε- φαίνεται πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» αγνοούν αν όντως έγινε.

Αυτό που γνωρίζουν καλά οι ερυθρόλευκοι είναι ότι ο Μπογιατά είναι τραυματίας. Τραυματίστηκε στις αρχές του Απριλίου. Μάλιστα ο 28χρονος Βέλγος στόπερ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει από την Σέλτικ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Σκωτία, η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται γύρω στις… 15 Ιουλίου! Μιλάμε δηλαδή για περίπου τρεις μήνες.

Επίσης, είναι γνωστό ότι ο Μπογιατά βρέθηκε στο στόχαστρο της Χέρτα και άλλων ομάδων. Δημοσιεύματα στο εξωτερικό κάνουν λόγο και για συμφωνία με την ομάδα του Βερολίνου.