Ο Βασιλειάδης «άναψε κόκκινο» για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε κάθε είδους μετακίνηση, τόσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, όσο και για εκείνους του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο Βασιλειάδης «άναψε κόκκινο» για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής (14/4) με την ΑΕΛ, καθώς και για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ατρόμητου στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη, αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Αναφορικά στην αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Λάρισας περί μη διάθεσης εισιτηρίων και μη λειτουργίας των εκδοτηρίων την ημέρα του αγώνα.Ο αγώνας της Λάρισας έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, καθώς με νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Αναλυτικά για τους αγώνες ΑΕΛ-ΠΑΟΚ και Άρης-Ατρόμητος ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε:

-«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 - 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

-«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 - 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ - Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14-04-2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο “ Κλεάνθης Βικελίδης”, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»