Ολυμπιακός: Κουβέντα για ανανέωση Μπουχαλάκη

Υπάρχει πρόθεση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να υπάρξει επαφή το προσεχές διάστημα για το μέλλον του Κρητικού μέσου στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Κουβέντα για ανανέωση Μπουχαλάκη

Την καλύτερη του χρονιά με τον Ολυμπιακό διανύει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και μάλιστα την πιο γεμάτη του. Ο Κρητικός χαφ έχει κάνει ήδη 29 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και το σημαντικό τερο από όλα είναι πως δεν έχει βγάλει τραυματισμούς.

Τον «Μπούχα» τον έχει εμπιστευθεί από την αρχή της χρονιάς ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ το τελευταίο διάστημα τον έχει επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μπουχαλάκης μπορεί να έχει ακούσει πολλά και να δέχεται σκληρή κριτική, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή είναι άδικη. Για τον 26χρονο κεντρικο χαφ υπάρχει ικανοποίηση και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει να τον εμπιστεύεται.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα το προσεχές διάστημα να ανοίξει κουβέντα για το συμβόλαιο του Μπουχαλάκη. Τον Ιούνιο του 2020 λήγει το συμβόλαιο του Κρητικού μέσου και στον Ολυμπιακό έχουν την πρόθεση να κάνουν μία κουβέντα με την πλευρά του για το αν θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πάντως, για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει λύσεις και δεν δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια.