Μια... άλλη Ξάνθη στο ματς με τον Ολυμπιακό

Πολλές οι απουσίες για τους Θρακιώτες, υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του ματς της Κυριακής (14/4, 19.00) στο Φάληρο ο Μίλαν Ράσταβατς.

Μια... άλλη Ξάνθη στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης δεν θα δώσουν το «παρών» στον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 28η αγωνιστική της Super League, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Ειδικότερα, ο Μίλαν Ράσταβατς σχεδιάζει τα πλάνα του χωρίς τον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που θα απουσιάσει για τέταρτο σερί παιχνίδι ολοκληρώνοντας την ποινή του, αλλά και τους Σοφιάν Καντά, Έρικ Γέντρισεκ, Ζεάν Μπαριέντος, Ματίας Κάστρο και Ντίνις Αλμέιδα που συμπλήρωσαν κάρτες κάρτες και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (14/4, 19.00).

Η αναμέτρηση της θρακιώτικης ομάδας για το ματς στο Φάληρο ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (9/4) με μία απογευματινή προπόνηση. Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ντε Λούκας.