Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Με Τζήλο δίχως... ζήλο!

Το γκολ του Κιβρακίδη από το α' μέρος ήταν αρκετό για την ομάδα του Περιστερίου, προκειμένου να λυγίσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο τελευταίο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής.

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Με Τζήλο δίχως... ζήλο!

Με το τρίποντο που πήρε ο Ατρόμητος σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), είναι μόνος τέταρτος, τρεις βαθμούς πάνω από τον Άρη που ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Οι Περιστεριώτες στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι, κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα και έφτασαν στην επίτευξη ενός όμορφου τέρματος στο 14’ (πανέξυπνο πλασέ του Κιβρακίδη). Είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, που τελικά δεν ήρθε, απέναντι στον Απόλλωνα που έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, είχε κοντά τις γραμμές, έκλεισε τους χώρους αλλά επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος με... προίκα το 1-0 του α’ μέρους, δεν είχε ανάλογη φρεσκάδα (όχι πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν φοβερός) και έκανε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή με τους Ούμπιδες, Μπρούνο να μην μπορούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Κράτησαν μπάλα και προσπάθησαν να βγουν σωστά από την άμυνά τους ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί με σέντρες να φτάσει κοντά στο 2-0 χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.

Η ουσία είναι πως ο Ατρόμητος πήρε ακόμη μια νίκη, είναι μόνος τέταρτος ενώ στα συν για τους Περιστεριώτες έχουμε και την επιστροφή του Ουγκράι στη δράση (έπαιξε στα τελευταία λεπτά).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Ριβάνης, Κιβρακίδης (77’ Κατράνης), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες, Μπρούνο, Ουάρντα (69’ Μανούσος), Ενσικουλού (86’ Ουγκράι), Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Στάθης, Αγρόδημος (90’+2’ Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ρώσση, Ντούρσο (86’ Βάρκας), Ελ Χέλβε, Ναζλίδης (78’ Ντεφεντερίκο)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας) – Γκάγκας (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Οριουέλα, Κιβρακίδης, Αγρόδημος