Ο «κολλητός» του Καμαρά και οι δυσκολίες του

Η αγκαλιά του Γιασίν Μεριά στον σκόρερ του Αγρινίου και η βοήθεια που του πρόσφερε στο ξεκίνημα της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Ο «κολλητός» του Καμαρά και οι δυσκολίες του

Το τέταρτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε το βράδυ της Κυριακής ο Μαντί Καμαρά. Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Αφρικανός χαφ έκανε το 4-0 για τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος χαφ στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον πολύ καλό Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ήταν στις 17 Φεβρουαρίου στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Από ‘κει και πέρα δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στον Απόλλωνα, έπαιξε πέντε λεπτά με τον Άρη, ένα λεπτό με τον Ατρόμητο και 24 λεπτά με τον Παναιτωλικό. Γκολ είχε σημειώσει και κατά της ΑΕΚ ο Αφρικανός μέσος των «ερυθρόλευκων» που είναι η αποκάλυψη του Ολυμπιακού.

Ο Μαντί Καμαρά για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα παιδί που στο ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω γλώσσας. Δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά ο Καμαρά δεν επηρεάστηκε, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι συμπαίκτες του.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιασίν Μεριά. Ο πιο έμπειρος Τυνήσιος βοήθησε πολύ τον Αφρικανό κεντρικό μέσο της ομάδας του Πειραιά. Οι δυο τους έχουν «κολλήσει» πολύ και κάνουν πολύ καλή παρέα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώτος που έσπευσε να τον συγχαρεί μετά το γκολ που πέτυχε ήταν ο Τυνήσιος στόπερ, ο οποίος χάρηκε για το γκολ του πολύ καλού του φίλου.