Super League: Οι... πρωταθλητές σε πέναλτι, δοκάρια και κάρτες!

Με τα 7/8 της 27ης αγωνιστικής να έχουν ολοκληρωθεί, το fosonline.gr σας παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία από διάφορες στατιστικές κατηγορίες της φετινής Super League.

Super League: Οι... πρωταθλητές σε πέναλτι, δοκάρια και κάρτες!

Με τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Super League να έχουν πλέον ολοκληρωθεί, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αρκετές στατιστικές κατηγορίες του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι... πρωταθλητές σε πέναλτι, δοκάρια, κίτρινες και κόκκινες κάρτες της φετινής Super League, με 27 από τις 30... στροφές της σεζόν να έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν!

ΠΕΝΑΛΤΙ

Τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι έχει μέχρι στιγμής ο Άρης με 8, έχοντας ωστόσο καταφέρει να εκμεταλλευθεί μόλις 4 εξ αυτών!

Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη που έχουν από 7 (και 5 εύστοχα αμφότεροι), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Παναθηναϊκός, Λαμία και Παναιτωλικός έχοντας κερδίσει από 5 πέναλτι.

ΔΟΚΑΡΙΑ

Εδώ η ΑΕΚ είναι μακράν η πρώτη στην κατηγορία, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν... σημαδέψει τα αντίπαλα δοκάρια συνολικά 16 φορές!

Ακολουθούν ο Άρης με 13 και ο Ολυμπιακός με 12, ενώ η τέταρτη ομάδα με διψήφιο αριθμό δοκαριών στο πρωτάθλημα είναι ο Ατρόμητος με 10.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Στη συγκεκριμένη κατηγορία τα πρωτεία έχουν εύλογα ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με τους παίκτες του ΟΦΗ να έχουν δεχθεί 83 κίτρινες κάρτες κι αυτούς της Ξάνθης να ακολουθούν με 82.

Αμέσως μετά έχουμε την ΑΕΛ με 77, τον ΠΑΣ Γιάννινα με 76, τον Παναιτωλικό με 74, τη Λαμία με 73 και τον Λεβαδειακό με 72 κίτρινες κάρτες.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτοί με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 6!

Ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης με 5 αποβολές, ενώ από 4 έχουν οι ΑΕΛ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί ο αντίπαλος, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ξάνθη που έχει αγωνιστεί 7 φορές με παίκτη παραπάνω!

Αμέσως μετά βρίσκουμε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΛ που έχουν από 6 και τον Παναιτωλικό με 5.