ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Μία... ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με άνεση την Λαμία με 3-0 στη Τούμπα και βρίσκεται μία... ανάσα από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Μία... ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 34 χρόνια έκανε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στη Τούμπα την Λαμία με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ από μία φάση που θα συζητηθεί, γιατί οι παίκτες της Λαμίας ισχυρίζονται πως δεν τηρήθηκε το fair play, όταν ο Σάκχοφ έριξε τον Μπαράλες στο έδαφος και αντί να βγει η μπάλα εκτός, ο Μάτος συνέχισε τη φάση και στην εξέλιξή της ο Ενρίκε με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Τα άλλα δύο γκολ του Δικέφαλου ήρθαν προς στο φινάλε του αγώνα. Στο 78’ ο Σάκχοφ με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Μπίσεσβαρ έγραψε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα (83’) ο Ολλανδός με εκπληκτικό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άλλους δύο βαθμούς για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής και θα τους διεκδικήσει στον αγώνα την ΑΕΛ στη Λάρισα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (60’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (72’ Μίσιτς), Άκπομ (64’ Σφιντέρσκι)

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Βάντερσον, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα (84’ Καραγκούνης), Δημούτσος, Μπεχαράνο (64’ Μπλάζιτς), Ρόμανιτς, Μπερτόλιο, Ασούμπρε, Μπαράλες (74’ Τσούκαλος)