Και Σαουδάραβες για Βούκοβιτς

Ο Σέρβος αμυντικός που βρίσκεται στο Αγρίνιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, έχει προσελκύσει μεταξύ άλλων και το ενδιαφέρον ομάδας από την Σ. Αραβία.

Και Σαουδάραβες για Βούκοβιτς

Για να μείνει ο Γιάγκος Βούκοβιτς στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Για αυτό το λόγο το όνομά του «παίζει» δυνατά στα ρεπορτάζ ομάδων από το εξωτερικό και μάλιστα σε πολλές χώρες κιόλας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού μόλις έγινε γνωστό ότι είναι αμφίβολος να παραμείνει και του χρόνου στον Πειραιά, αμέσως εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας.

Λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκαν και δύο ομάδες από τις οποίες πέρασε. Από τη μία η ιταλική Ελλάς Βερόνα και από την άλλη η τουρκική Κόνιασπορ. Ειδικά για την Ελλάς Βερόνα, αυτό που προέκυπτε από την Ιταλία ήταν ότι αν ανέβει στη Σέριε Α, τότε είναι δεδομένο ότι θα χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ώρες όμως φέρεται την περίπτωσή του να την γλυκοκοιτάζει και μία ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Αν το ενδιαφέρον των Αράβων μετατραπεί σε επίσημη πρόταση, τότε είναι δεδομένο ότι θα ρίξουν αρκετά… πετροδόλαρα στο τραπέζι…