Τρία 90λεπτα πρόκληση και ευκαιρία

Oι… εξετάσεις που δίνουν οι παίκτες του Άρη και οι επιπτώσεις στο ρόστερ. 

Τρία 90λεπτα πρόκληση και ευκαιρία

Η ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό πείραξε πολύ κόσμο στην οικογένεια των κίτρινων, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Ίσως, όμως, μέσα από αυτή την ήττα να δίνεται η ευκαιρία στον Σάββα Παντελίδη (και τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο) να έχει ξεκάθαρες απόψεις για τις επιλογές του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Ο Άρης χθες έπαιξε στο ΟΑΚΑ λες και δεν είχε κίνητρο. Λες και είχε κατέβει στην Αθήνα να κάνει αγγαρεία. Η χαλάρωση είναι φαινόμενο που παρουσιάζεται σε όλες τις ομάδες, είναι λογικό. Το θέμα είναι η νοοτροπία. Το θέμα είναι πότε παρουσιάζεται αυτή η χαλάρωση.

Εκεί ακριβώς έρχεται να κολλήσει το κίνητρο του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Και εκεί κρίνεται και το επίπεδο του κάθε ποδοσφαιριστή, η ποιότητά του, η νοοτροπία του.
Αυτά καλούνται να ζυγίσουν πλέον ο Σάββας Παντελίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, που θα συνεργαστούν για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Ταλέντο έχει αυτή η ομάδα του Άρη, είναι δεδομένο αυτό. Νοοτροπία, χαρακτήρα, μέταλλο, σύνολο με κίνητρο είναι στοιχεία που αχνοφαίνονται, είναι στοιχεία που σαφώς χρειάζεται ενίσχυση και εκεί ως επί το πλείστον θα δουλέψει το δίδυμο που θα πάρει τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις.

Η ευκαιρία που έχει ο Παντελίδης είναι τα τρία επόμενα παιχνίδια. Ατρόμητος εντός, Παναιτωλικός εκτός και Ξάνθη εντός είναι οι αγώνες με τους οποίους κλείνει ο Άρης τη σεζόν.

Η ευκαιρία του Παντελίδη είναι επί της ουσίας οι… εξετάσεις που δίνουν οι παίκτες στα τελευταία τρία παιχνίδια ως προς τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν. Ο Άρης έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο και χάρη σε αυτόν βγαίνει στην Ευρώπη - δεν έχει βγει ακόμα πάντως για όσους προτρέχουν - αλλά το θέμα είναι να κλείσει τη σεζόν με θετικό τρόπο, γιατί διαφορετικά είναι βέβαιο ότι αυτό θα έχει επιπτώσεις στο ρόστερ. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών, λοιπόν, άπτεται το μέλλον τους στην ομάδα του Άρη, μέσα σε τρία 90λεπτα.