Ολυμπιακός: Ξεμπερδεύει με την εγχώρια αγορά

Ο Απρίλιος και ο Μάιος προσφέρονται για τον Ολυμπιακό να τελειώνει μία σειρά «εσωτερικών υποθέσεων» και στη συνέχεια να φέρει τους «κάνω τη διαφορά» παίκτες από το εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Ξεμπερδεύει με την εγχώρια αγορά

Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό. Προτεραιότητα ένας βασικός στόπερ, ακολούθως ένας βασικός φορ και ένας χαφ – «οκτάρι». Στη συνέχεια θα φανεί ανάλογα με τις αποχωρήσεις ποιες θέσεις χρειάζεται να καλυφθούν, είτε στα άκρα της άμυνας, είτε στα «φτερά» της επίθεσης. Αυτά όμως περισσότερο θα τα δούμε από Μάιο, για να μην πούμε Ιούνιο...

Ο Απρίλιος και ο Μάιος προσφέρονται για τους «ερυθρόλευκους» για να τελειώνουν μία ώρα αρχύτερα με άλλες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την εγχώρια αγορά. Δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις των Φορτούνη και Σα που έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ξεμπερδεύει, αν όχι μέσα στον Απρίλιο, τουλάχιστον την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης της Super League, με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο.


Ο Ντουρμισάι του Πανιωνίου είναι «καπαρωμένος» (σ.σ. δεν θα πιάσει λιμάνι μόνο αν βρεθεί κάτι από το εξωτερικό), ο Βέλεθ του Άρη αρέσει στον Μαρτίνς ως μία έξτρα λύση για την άμυνα (εναλλακτική πάντα, ως αντι-Μιράντα) και μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Αργεντινό εξτρέμ Ματέο Γκαρσία που έχει ενθουσιάσει τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να μιλήσει με την Λας Πάλμας που ζητάει πάνω από 1,5 εκ. ευρώ.


Βεβαίως δεν είναι μόνο αυτοί οι παίκτες που απασχολούν τους Πειραιώτες. Είναι γνωστό εδώ και δύο μήνες ότι στον Ολυμπιακό έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για τον αντι-Κούτρη. Επειδή συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες ο «Λέο» να μην βρίσκεται στο λιμάνι τη νέα σεζόν, καθώς κάνει «γκελ» σε ομάδες της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Αγγλίας, ήδη εξετάζονται περιπτώσεις από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα.


Από τις 29 Ιανουαρίου το fosonline.gr σάς έχει ενημερώσει για τον Γιώργο Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης. Ο 23χρονος αριστερός μπακ είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος από την ελληνική αγορά. Ακούγεται έντονα ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων, όπερ σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός αν μπει στο κόλπο της απόκτησής του, δεν θα «παίξει μπάλα» μόνος του. Είναι πάντως ένας ποδοσφαιριστής που κάνει «κλικ» ως αντικαταστάτης του Κούτρη και αυτό θα πρέπει να το κρατήσουμε...