Ο Ολυμπιακός «σκανάρει» τον Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης

Ο αριστερός μπακ της ομάδας της Αρκαδίας έχει μπει στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός «σκανάρει» τον Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης

Μπορεί ο Τσλιανίδης και ο Κώτσιρας να ήταν οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους κόντρα στους «ερυθρόλευκους», όμως η ομάδα του Πειραιά εδώ και καιρό «σκανάρει» τον αριστερό μπακ των Αρκάδων, Γιώργο Κυριακόπουλο.

Ο Γιώργος Παράσχος θέλοντας να έχει δύναμη στα χαφ τον χρησιμοποίησε σε αυτή τη θέση στον αγώνα με τους Πειραιώτες, όμως η πραγματική του θέση είναι αριστερό μπακ και φέτος εκεί έχει ξεχωρίσει και αναδειχθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο Κυριακόπουλος έχει απασχολήσει και τις ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ωστόσο κανένα ενδιαφέρον δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη πρόταση. Στην Τρίπολη δεν έχουν δεχθεί ακόμα ενόχληση ούτε από τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι το ενδιαφέρον ακόμα παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και ο Αστέρας για να τον παραχωρήσει θα πρέπει να πάρει καλά χρήματα, αφού στα 23 του χρόνια ο ποδοσφαιριστής δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης και αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της χώρας με αριστερό πόδι.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα γίνει κάποια κίνηση από τον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες πάντως να γέρνουν προς την άποψη ότι εξελίξεις για το θέμα δεν θα υπάρχουν άμεσα, αλλά το προσεχές καλοκαίρι. Εκτός φυσικά κι αν ο Ολυμπιακός τελικά παραχωρήσει τον Κούτρη, το όνομα του οποίου τελευταία παίζει στα ρεπορτάζ ομάδων του εξωτερικού. Τότε, οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να αλλάξουν γραμμή πλεύσης και να κάνουν την κίνησή τους νωρίτερα...