Γκιγιέρμε: «Την επόμενη χρονιά θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στη Nova, μίλησε για την επιθυμία του να κατακτήσει κάποιο τίτλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 

Γκιγιέρμε: «Την επόμενη χρονιά θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε μίλησε για τη θέληση του να κατακτήσει έναν τίτλο με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα τόνισε πως οι Πειραιώτες του χρόνου θα είναι πιο έτοιμοι και θα τα δώσουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-το ποδοσφαιρικό δώρο που θα ήθελε για τα γενέθλιά του:

«Θα ήθελα έναν τίτλο με τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά τώρα πλέον φαίνεται πολύ δύσκολο. Όμως έζησα το απίστευτο παιχνίδι με τη Μίλαν, είναι κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα. Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα κερδίσουμε όλους τους τίτλους και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι καλύτερα τα πράγματα».


-τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα:

«Ήξερα το όνομα του Ολυμπιακού πολύ πριν μου γίνει η πρόταση. Ήξερα πως έχουν παίξει εδώ μεγάλοι Βραζιλιάνοι, αλλά και πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Γι’ αυτό και είπα αμέσως ναι στην πρόταση που μου έγινε».

-το αν νιώθει πως έχει βρει το ποδοσφαιρικό του λιμάνι:

«Ναι, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει η χώρα, η πόλη, η ομάδα και ο κόσμος μας. Νομίζω πως αυτή η φανέλα μου ταίριαξε».

-το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ήταν μια σημαντική χρονιά και ήταν πάντα δίπλα μας. Θέλω να τους πω ευχαριστώ. Το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, παρότι δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Του χρόνου υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να τους προσφέρουμε τη χαρά που αξίζουν. Ο κόσμος κατάλαβε πως ήθελε να παίξει η ομάδα, είχαμε πολλά νέα πρόσωπα και θέλαμε χρόνο, αλλά παρότι δεν κερδίζαμε πάντα τα δίναμε όλα».

-τη συνεργασία με Καμαρά και Μπουχαλάκη:

«Και οι δύο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι λίγο διαφορετικοί, ο Καμαρά είναι λίγο πιο επιθετικός, ο Μπουχαλάκης κυκλοφορεί καλά την μπάλα και θεωρώ πως μαζί με αυτούς τους δύο και τον Νάτχο είμαστε μια καλή τετράδα για το κέντρο. Όταν ήμουν στη Βραζιλία έπαιζα πιο επιθετικά, στην Ευρώπη μαρκάρω περισσότερο. Προσπαθώ να συνδυάσω και τα δύο».

-το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο:

«Ξέρουμε πως είναι μια δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, αλλά με όλο το σεβασμό θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».