Αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού!

Την επόμενη Πέμπτη (1/3), στις 17:30 μεταφέρθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών για τα γεγονότα στο ματς με την ΑΕΚ.

Αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού!

Μετά την αναβολή που δόθηκε στην υπόθεση του ΠΑΟΚ για τους Ζωσιμάδες και η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού αναβλήθηκε. Οι Πειραιώτες ζήτησαν και πήραν αναβολή στην ΕΠΟ, που αφορούσε την έφεση που άσκησαν για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα γεγονότα στο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Ο κύριος λόγος είναι ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του Ολυμπιακού, κύριος Λίβας, ήταν στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague και δεν προλάβαινε να δώσει το παρών και στην ΕΠΟ. Nέα ημερομηνία για την εκδίκαση ορίστηκε η 1η Μαρτίου στις 17:30.

Η εξέλιξη αυτή είναι θετική για την πλευρά του Ολυμπιακού, αφού θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο για να προετοιμάσει καλύτερα την υπερασπιστική της γραμμή.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, πως οι "ερυθρόλευκοι" τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων, αφαίρεση τριών βαθμών και 90.000 πρόστιμο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκτίσει τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ έχει μια ακόμη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 4/3.