Αμετακίνητος ο Ολυμπιακός - Ο Παναθηναϊκός δέχεται και χωρίς θεατές...

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τη συνέχιση ή όχι του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Αμετακίνητος ο Ολυμπιακός - Ο Παναθηναϊκός δέχεται και χωρίς θεατές...


Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague να συνεχιστεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω επεισοδίων στο 70΄ κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν διορία να υποβάλλουν υπομνήματα μέχρι την Δευτέρα (8/4). Η απόφαση της Επιτροπής θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη (9/4).

Ο Ολυμπιακός παραμένει αμετακίνητος στη θέση του: Διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν υποχωρητικοί στην εκδίκαση της έφεσης και ζήτησαν να συνεχιστεί το ματς ακόμη και χωρίς θεατές (η πρωτόδικη απόφαση προέβλεπε συνέχιση με θεατές).

Επίσης, ζητούν να προσμετρηθεί η αρχική αφαίρεση βαθμών (-3 για τα επεισόδια) και να μην επιβληθεί νέα, σε περίπτωση που δεν γίνει το παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ανατραπεί απόφαση διαιτητή σχετικά με τη μη συνέχιση αγώνα. Αυτό έγινε από την πρωτοβάθμια επιτροπή της Super League και μένει να φανεί αν η Εφέσεων την ακυρώσει και δικαιώσει τον διαιτητή και κατ' επέκταση τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: