Εκδίκαση της έφεσης για το ντέρμπι: Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη «μάχη» του βίντεο

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να προβληθεί το βίντεο του αγώνα κατά την εκδίκαση έφεσης και η Επιτροπή έκανε δεκτό το αίτημά του...

Εκδίκαση της έφεσης για το ντέρμπι: Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη «μάχη» του βίντεο

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague να συνεχιστεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω επεισοδίων στο 70΄ κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να προβληθεί το βίντεο με τα επεισόδια και ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση κατά της χρήσης του βίντεο.

«Τα επεισόδια έχουν κριθεί, τα έχουμε παραδεχτεί και δεν κάναμε έφεση. Το μόνο που κρίνεται εάν ο διαιτητής, εφόσον διέταξε την προσωρινή διακοπή του ματς, έπρεπε να περιμένει μία ώρα ή μπορούσε να το διακόψει ανά πάσα στιγμή. Η προβολή του βίντεο θα προκαλέσει εντυπώσεις και μόνο» είπε ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Μπουτσικάρης.

Απάντησε ο Χατζησαββάογλου του Ολυμπιακού: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να μην προβληθεί το βίντεο, εάν καταγραφεί στα πρακτικά ότι πράγματι υπήρξαν επεισόδια και είχε το δικαίωμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι. Αν συμφωνήσουμε όλοι ότι η διαδικασία θα επιλυθεί γύρω από το άρθρο 15, παράγραφος 5Ε».

Η ένσταση απορρίφθηκε και η προβολή του βίντεο έγινε κανονικά...