Ολυμπιακός: Ο Ανσαριφάρντ και το παζλ της επίθεσης

Οι πιθανότητες επιστροφής του Ιρανού επιθετικού στο Λιμάνι. Τα... μετρημένα κουκιά με Γκερέρο, Σολδάνο, Ντουρμισάι.

Ολυμπιακός: Ο Ανσαριφάρντ και το παζλ της επίθεσης

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παζλ της επίθεσης για τον Ολυμπιακό.

Από την Αγγλία προέκυψε χθες (2/4) πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν θα μείνει στη Νότιγχαμ και ότι το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να φουντώσει τη φημολογία για επιστροφή του στο Ρέντη. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει πολύ μεγάλη βάση, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει δύο ποδοσφαιριστές που του ανήκουν, τους Γκερέρο και Σολδάνο. Είναι δύο περιουσιακά στοιχεία του, ενώ ο Χασάν με τα 4 εκατ. ευρώ που θέλει η Μπράγκα δεν πρόκειται να συνεχίσει τη νέα σεζόν στο Λιμάνι.

Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν μείνει ο Αιγύπτιος και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Πειραιά. Σε αυτό το κομμάτι κρατήστε και το όνομα του Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Ολυμπιακός τον έχει κλεισμένο και μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην προετοιμασία.

Για το κομμάτι της επίθεσης είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Επομένως, τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Καρίμ και θα πρέπει να γίνει θαύμα για να γυρίσει στον Πειραιά.