Ολυμπιακός: Το «παζλ» των φορ για το καλοκαίρι

Η λύση εμπιστοσύνης Γκερέρο, ο Σολδάνο που καλείται να αποδείξει πράγματα, ο Χασάν, ο Ντουρμισάι και ο Μάνος που επιστρέφει.

Ολυμπιακός: Το «παζλ» των φορ για το καλοκαίρι

Παίκτη - γκολτζή αναζητά, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν, αλλά πολλά θα κριθούν στην προετοιμασία. Εκεί όπου δεν θα υπάρχει ο Αχμέντ Χασάν, λόγω της Εθνικής Αιγύπτου και πιθανώς να μην συνεχίσει κιόλας, αν δεν τα βρουν Ολυμπιακός και Μπράγκα, μολονότι υπάρχει εισήγηση παραμονής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στην προετοιμασία, λοιπόν, θα βρίσκεται ο Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο, που είναι μια λύση εμπιστοσύνης, θα κάνει προσπάθεια για να αποδείξει πράγματα ο Φράνκο Σολδάνο, που περιμένει τις δικές του ευκαιρίες και είναι μια μεταγραφή στην οποία ποντάρει πολλά ο Ολυμπιακός, ενώ μπορεί να υπάρχει στη διάθεση του προπονητή και ο Φιορίν Ντουρμισάι, εφόσον ολοκληρωθούν οι επαφές για τον διεθνή φορ του Πανιωνίου. Από τον δανεισμό του επιστρέφει και ο Μάνος που μπορεί στην αρχή να έχει κάποιο ρόλο.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολλά φέτος στο θέμα της μεταγραφικής του ενίσχυσης, αλλά, σύμφωνα με όσα προβλέπει το αρχικό πλάνο, οι πιο δυνατές κινήσεις θα γίνουν στην διάρκεια του καλοκαιριού και θα έχουν άμεση σχέση με την πιθανότητα της ομάδας να έχει συμμετοχή στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ει δυνατόν στο Champions League.