Τα πάνω-κάτω του Γκερέρο

Η αγωνιστική σταθερότητα του Μιγκέλ Γκερέρο είναι το ζητούμενο για τον Ισπανό επιθετικό, ενόψει της παρουσίας του στο νέο «ερυθρόλευκο» πρότζεκτ.

Τα πάνω-κάτω του Γκερέρο

Ο Μιγκέλ Γκερέρο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα υπάρξει ζήτημα με την παρουσία του στο ρόστερ της νέας περιόδου, αν και - όπως έχει διαμηνυθεί μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο - άπαντες κρίνονται έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ισπανός στράικερ δεν μπορεί να έχει παράπονα από τον Πέδρο Μαρτίνς παρόλο που ξεκάθαρα έχει χάσει τη θέση του βασικού που διατηρούσε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ο Χασάν άρχισε να σκοράρει ασταμάτητα από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τελευταίο τραυματισμό του και δικαιωματικά έγινε η πρώτη επιλογή. Ο Γκερέρο έχασε πολλούς πόντους διότι ήταν βασικός στα δύο ματς που κρίθηκαν όλα για τον Ολυμπιακό. Στο 1-3 της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και στο 0-1 από την Λαμία για το Κύπελλο (σε αυτό έγινε αλλαγή στο 56΄).

Ο Μαρτίνς τον επανέφερε ως αλλαγή με τον Άρη, ο Γκερέρο σκόραρε. Έπαιξε βασικός στο επόμενο ματς, με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας το γκολ με το οποίο είχε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός μέχρι τη διακοπή. Δικαιωματικά και...δίκαια ο Γκερέρο έπαιξε από την αρχή εναντίον του Ατρόμητου, αλλά η παρουσία του ήταν ισχνή έως απαρατήρητη. Επίσης δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Το μεγάλο προσόν του Γκερέρο στην αρχή της σεζόν ήταν η αγωνιστική συνέπειά του σε καλό επίπεδο απόδοσης και στο σκοράρισμα. Αυτή τη σταθερότητα δεν την έχει πλέον. Και θα πρέπει να την επανακτήσει άμεσα εάν θέλει να υπολογίζεται σοβαρά για τη νέα περίοδο, από τη στιγμή που ο προπονητής θέλει την παραμονή του Χασάν, εκκρεμεί η μεταγραφή γκολτζή στράικερ και υπάρχει και ο Σολδάνο που κάποια στιγμή πρέπει να παίξει. Τόσο απλά...