Στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα για τον Ζιλ Ντίας

Ο Πορτογάλος εξτρέμ επέστρεψε μετά από ένα μήνα στη δράση. Ποια τα δεδομένα για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα για τον Ζιλ Ντίας

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας πέρασε από την τελευταία φορά που ο Ζιλ Ντίας είχε παίξει σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ήταν το ματς της 21η Φεβρουαρίου με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία όταν είχε αγωνιστεί για 45 λεπτά.

Στη συνέχεια τον ταλαιπώρησε τραυματισμός που τον κράτησε εκτός, ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αν και ήταν στον πάγκο δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός εξτρέμ έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού για έξι μήνες.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τον είχε πάρει δανεικό από τη Μονακό, στην οποία και ανήκουν τα δικαιώματα του. Ο παίκτης δεν υπολογιζόταν στη Νότιγχαμ και μετά από μεγάλες προσπάθειες οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τους Μονεγάσκους και τον έφεραν στην Ελλάδα.

Κατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό έχει κάνει τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δύο στο Europa League, έχοντας σημειώσει το γκολ κατά της Ντιναμό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και μία στο Κύπελλο με ένα γκολ. Σε γενικές γραμμές είναι ένας παίκτης που έχει προσόντα και στον αγώνα με τον Ατρόμητο από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα του Πειραιά.

Η είσοδος του Ζιλ Ντίας έκανε πιο επιθετικό και επικίνδυνο τον Ολυμπιακό. Είναι όμως ακόμα μία περίπτωση που θα απασχολήσει με το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο 22χρονος εξτρέμ σε ματς όπως αυτό με τον Ατρόμητο καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, όμως, είναι αλήθεια πως στα μεγάλα παιχνίδια με εξαίρεση εκείνο το γκολ με τη Ντιναμό δεν έχει δώσει το κάτι παραπάνω. Το θέμα του Ζιλ Ντίας σαφώς και θα απασχολήσει τον Πέδρο Μαρτίνς και ενόψει του καλοκαιριού θα μπουν στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα.