Ας τον χαρούμε τον Ποντένσε όσο είναι στα μέρη μας

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε πράγματα και θαύματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και θα είναι τεράστιο κέρδος να μείνει γι' ακόμα μία σεζόν.

Ας τον χαρούμε τον Ποντένσε όσο είναι στα μέρη μας

Ο ποδοσφαιριστής που είχε ξεχωρίσει ο Κριστιάν Καρεμπέ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ελάχιστοι τον γνώριζαν όταν το όνομα του βγήκε στην επιφάνεια, αλλά αυτοί που τον ήξεραν μιλούσαν για έναν παίκτη που θα κάνει τον κόσμο να πετάγεται από τα καθίσματα του.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την καλή του σχέση με τον Ζόρζε Μέντες και τη δυσαρέσκεια του παίκτη μετά το "ντου" των οπαδών της Σπόρτινγκ και τον έφερε στην Ελλάδα. Ο "κοντός" στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει δώσει ακόμα ένα ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ.

Είναι στιγμές που τον χαζεύεις και δεν το πιστεύεις ότι παίζει στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά αυτή την εποχή. Η Σπόρτινγκ δεν του είχε βάλει τυχαία ρήτρα 60.000.000 €. Ατό το παιδί έχει τρομερό ταλέντο το οποίο το ξεδιπλώνει στο γήπεδο απλόχερα. Είναι ο παίκτης που αρέσει στην κερκίδα, αλλά είναι και αυτός που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Με την ασίστ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ποντένσε έφτασε τις οκτώ, ενώ οκτώ είναι και τα γκολ που έχει σημείωσε με τον Ολυμπιακό.

Πολλοί μπορούν να πουν ότι δεν τελειώνει τις φάσεις. Ναι, δεν τις τελειώνει και αλήθεια είναι ότι στον Ατρόμητο θα μπορούσε να έχει βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Αν όμως τελείωνε και τις φάσεις στην Ελλάδα θα ερχόταν μόνο για διακοπές. Η ουσία είναι πως αυτός ο παίκτης δύσκολα μπορεί να μείνει για πολύ στη χώρα μας.

Από τη μία είναι αυτός ο "δαιμόνιος" μάνατζερ που έχει, ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος κάνει ό,τι θέλει και έχει άκρες με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Από την άλλη, όμως, είναι και όλα αυτά που έχει κάνει μέσα στο γήπεδο αυτή τη σεζόν. Θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό αν καταφέρει και τον κρατήσει γι' ακόμα μία χρονιά. Το ότι θέλει ο ίδιος να μείνει στην ομάδα του Πειραιά γι' ακόμα μία σεζόν είναι τιμητικό.

Το αν θα μείνει ή όχι είναι κάτι που επί της ουσίας το ξέρει ο μάνατζερ του. Ο Ολυμπιακός τον θέλει και έχει συμβόλαιο μαζί του, ενώ και ο ίδιος θέλει να μείνει γιατί είναι έξυπνος. Ξέρει πως αν κάνει άλλη μία τέτοια σεζόν με τον Ολυμπιακό θα εκτινάξει τις μετοχές του. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να τον χαρούμε όσο είναι ακόμα στα μέρη μας.