Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1: Από τους κορυφαίους ο σκόρερ Μπουχαλάκης (κριτική των παικτών)

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα με σκορ 2-1 τον Ατρόμητο στο Φάληρο με τον Μπουχαλάκη να σημειώνει το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1: Από τους κορυφαίους ο σκόρερ Μπουχαλάκης (κριτική των παικτών)

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς... ίδρωσαν λίγο παραπάνω όμως στο τέλος έφυγαν από την έδρα τους έχοντας κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

ΣΑ: Όποτε χρειάστηκε φώναξε “παρών”. Στη φάση του γκολ δεν έφερε κάποια ευθύνη, ενώ στο φάουλ του Ουάρντα στα πρώτα λεπτά που κατέληξε στο δοκάρι, με τα ακροδάχτυλά του έκανε ό,τι έπρεπε για να μην μπει η μπάλα στα δίχτυα.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ανέβηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά από τη στιγμή που ο Κάναντι γύρισε την ομάδα του σε τριάδα στην άμυνα. Το πρόσημο ήταν θετικό για τον Νορβηγό.

ΜΕΡΙΑ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Στο πρώτο ημίχρονο λίγο έλειψε από δική του κακή εκτίμηση ο Κουλούρης να βάλει ακόμα περισσότερα ζόρια στον Ολυμπιακό στη φάση που ο Σα βγήκε έξω από την περιοχή του και έδιωξε την μπάλα. Υπήρχαν όμως και στιγμές που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

ΣΙΣΕ: Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απροσπέλαστος. Ο Σενεγαλέζος στόπερ μάλιστα άνοιξε “βεντέτα” και με τον Μπρούνο και δεν τον άφησε στο δεύτερο μισό του αγώνα να τον περάσει ούτε μία φορά στο ένας εναντίον ενός. Λίγο με τον Κουλούρη ζορίστηκε, αλλά στο τέλος έβγαινε πάντοτε κερδισμένος.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Ταλαιπωρήθηκε στο πρώτο ημίχρονο πότε από τον Μπρούνο και πότε από τον Ουάρντα. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε η απόδοσή του, αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός όσο στα προηγούμενα ματς.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Από μία δική του κακή εκτίμηση ξεκίνησε η φάση του 0-1, αλλά και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο όπως οι περισσότεροι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Δεν ήταν μόνο το γκολ της ισοφάρισης. Σε γενικές γραμμές πήρε αρκετά μέτρα από τη στιγμή του 1-1 και μετά στη μεσαία γραμμή και ανέβασε ψηλά τον Ολυμπιακό.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Έκανε ένα από τα καλύτερά του πρώτα ημίχρονα στον Ολυμπιακό. Ήταν με μία λέξη “παντού”! Ο Ανδρέας είχε κάποια κενά στην επανάληψη, αλλά από το 60' και μετά πάλι άρχισε να θυμίζει τον Μπουχαλάκη του πρώτου ημιχρόνου και επιβραβεύτηκε με το νικητήριο γκολ που σημείωσε.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε με... άλογο. Στο πρώτο έπαιρνε κάποιες βιαστικές αποφάσεις, δεν του βγήκαν κάποιες πάσες, αλλά στο δεύτερο έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός. Από τα δικά του πόδια έφτασε η μπάλα στο κεφάλι του Γκιγιέρμε στο 1-1 και από κάποιο σημείο και μετά οι παίκτες του Ατρομήτου τον σταματούσαν μόνο με φάουλ.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πολύ καλός ο Πορτογάλος που “χόρεψε” αρκετές φορές τους αντιπάλους του. Του πιστώνεται η σέντρα στο 2-1 του Μπουχαλάκη, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε την ευκαιρία στο 13' να πετύχει μία γκολάρα, αλλά τον σταμάτησε ο Μέγερι. Δεν ήταν τόσο κακός για να αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Ζιλ Ντίας, ωστόσο, ο Μαρτίνς έκρινε ότι τα δύο ματς που είχε δώσει με την Εθνική μας, είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει τόσο φρέσκα πόδια.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Λίγα πράγματα από τον Ισπανό, ο οποίος δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά και ώρες-ώρες έδειχνε να μην είναι και σε θέση βολής τη στιγμή που έπρεπε, όταν γίνονταν κάποιες προσπάθειες από τα πλάγια ή από τον άξονα από τους Μασούρα, Ποντένσε και Φορτούνη.

XAΣΑΝ: Τα πήγε σαφέστατα πολύ καλύτερα από τον Γκερέρο. “Γέμιζε” την περιοχή του Ατρομήτου, τον ένιωθαν για τα καλά οι Χατζηισαϊας και Ρισβάνης και θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας, αλλά ας όψεται ο Μέγερι.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Πολύ δραστήριος ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος βοήθησε αρκετά από τα άκρα, έχοντας πιο φρέσκα πόδια από τον Μασούρα. Δημιούργησε είτε παίζοντας από δεξιά, είτε από αριστερά, τις προϋποθέσεις για γκολ.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί.