Άρης - ΟΦΗ 3-1: Στα φάουλ πιο εύστοχος από τα πέναλτι!

Με γκολ-φάουλ των Χαβιέ Ματίγια και Νίκο Μαρτίνες στα τελευταία λεπτά ο Άρης λύγισε τον ΟΦΗ με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης - ΟΦΗ 3-1: Στα φάουλ πιο εύστοχος από τα πέναλτι!

O Άρης έχασε πέναλτι με τον Ματέο Γκαρσία (το απέκρουσε ο Δημήτρης Σωτηρίου) αλλά στα φάουλ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και με δυο εκτελέσεις στο 89' και στο 94' από τους Χαβιέ Ματίγια και Νίκο Μαρτίνες έκανε ανατροπή και βλέπει τετράδα!

Ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί με τον Βαζ στο 26΄αλλά ο Άρης πέτυχε τρία γκολ στα τελευταία 15 λεπτά. Στο 43 ο Μιχόγεβιτς χρησιμοποίησε το χέρι του για να σταματήσει την πορεία της μπάλας σε εκτέλεση φάουλ του Γιουνές. Ο Σέζος υπέδειξε το πέναλτι, αλλά ο Σωτηρίου έκανε εκπληκτική απόκρουση στο σουτ του Γκαρσία.

Ο ΟΦΗ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα στο 57΄λόγω τραυματισμού καθώς ο Σωτηρίου δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Ο Στρέζος που τον αντικατέστησε μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του στο 75ο ύστερα από σουτ του Ρόουζ.

Στο 89ο λεπτό ο Ματίγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 2-1 και στο 96΄επίσης με εκτέλεση φάουλ ο Μαρτίνες διαμόρφωσε το 3-1.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Άρης- ΟΦΗ 3-1
Σκόρερ: 75'Ρόουζ, 89' Ματίγια, 96' Μαρτίνες- 26' Βαζ
Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Κάρτες: Κουέστα, Σιώπης, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Βαζ,
Γιαννούλης

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (81’ Βαλεριάνος), Ματίγια, Σιώπης, Ματέο, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (61’ Λάρσον), Γιουνές (75’ Μαρτίνεθ)

ΟΦΗ (Βέρα): Σωτηρίου (57’ Στρέζος), Νάστος, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης (68’ Παπάζογλου), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ (81’ Αργυρόπουλος), Σάσι, Μπράουν, Φερέιρα, Ποτουρίδης.