Η Ελλάς Βερόνα δεν ξεχνάει τον Βούκοβιτς

Ο ιταλικός σύλλογος έχει πάντα στα υπόψη του τον Σέρβο στόπερ και σε περίπτωση ανόδου στο Καμπιονάτο θα ασχοληθεί ξανά μαζί του.

Η Ελλάς Βερόνα δεν ξεχνάει τον Βούκοβιτς

Την περασμένη σεζόν ο Γιάγκος Βούκοβιτς έκανε μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή να μην του δείχνει ποτέ εμπιστοσύνη και τον Ιανουάριο να φεύγει για τη Ιταλία με τη μορφή του δανεισμού. Ο Σέρβος συνέχισε στο Καμπιονάτο πέρσι το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου φορώντας τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα με την οποία έκανε 15 συμμετοχές.

Ο ιταλικός σύλλογος διατηρούσε το δικαίωμα να κρατήσει τον παίκτη, αλλά δεν μπόρεσε να μείνει στην κατηγορία. Ο υποβιβασμός στη Serie B άνοιξε το δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό για τον Βούκοβιτς. Τη φετινή σεζόν με τις 28 συμμετοχές που έχει ήδη κάνει σε όλες τις διοργανώσεις έδειξε ότι άξιε να πάρει μία ευκαιρία παραπάνω από τον Τάκη Λεμονή.

Αυτό είναι άλλωστε και το παράπονο του ποδοσφαιριστή σχετικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το μέλλον του "Βούκο" στον Πειραιά παραμένει αβέβαιο ή για να ακριβολογούμε σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το μέλλον του δεν είναι στον Πειραιά.

Μοιάζει σχεδόν βέβαιη η αποχώρηση του έμπειρου στόπερ αν και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καλή εικόνα γι' αυτόν. Πάντως μία από τις ομάδες που τον έχει στα υπόψη της είναι η Ελλάς Βερόνα. Η ιταλική ομάδα όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει την άνοδο του μέσω των πλέι οφ. Αν καταφέρει και επιστρέψει στο Καμπιονάτο θα ασχοληθεί ξανά με τον Βούκοβιτς από τον οποίο είχαν μείνει ικανοποιημένοι, ενώ και ο ίδιος δεν έκρυβε πως έμαθε πολλά από την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μη ξεχνάμε, πάντως και το δεδομένο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον στόπερ του Ολυμπιακού.